<h2>TechoSkiasis - Γαλανόπουλος</h2><p>Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι ότι σας δίνουμε όλες τις δυνατές επιλογές για την σκίαση του χώρου σας. Μαζί θα βρούμε λύση στην σκίαση με τα δικά σας κριτήρια είτε είναι αισθητικά , οικονομικά , κατασκευαστικά...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.technoskiasis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>TechoSkiasis - Γαλανόπουλος</h2><p>Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι ότι σας δίνουμε όλες τις δυνατές επιλογές για την σκίαση του χώρου σας. Μαζί θα βρούμε λύση στην σκίαση με τα δικά σας κριτήρια είτε είναι αισθητικά , οικονομικά , κατασκευαστικά...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.technoskiasis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>TechoSkiasis - Γαλανόπουλος</h2><p>Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι ότι σας δίνουμε όλες τις δυνατές επιλογές για την σκίαση του χώρου σας. Μαζί θα βρούμε λύση στην σκίαση με τα δικά σας κριτήρια είτε είναι αισθητικά , οικονομικά , κατασκευαστικά...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.technoskiasis.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Τέντες με βραχίονες

Τέντες με βραχίονες
Σύστημα Σκίασης Ερμιόνη  / Αργολίδα


Η επιχείρησή μας Techno skiasis η οποία εδρεύει στην Ερμιόνη - Αργολίδας, δραστηριοποιείται από το 1979 στον χώρο των τεντών και συστημάτων σκίασης, προσφέροντας πάντα ποιοτικές και οικονομικές κατασκευές. Η έμπειρη ομάδα μας είναι εξειδικευμένη σε κάθε είδους κατασκευή σκίαση για μικρούς και πολύ μεγάλους χώρους, όπως οικίες, εξοχικά, επαγγελματικούς χώρους και κάθε χώρο που έχει την ανάγκη για σκίαση. 
 
Οι τέντες με βραχίονες είναι πιο εύχρηστες, έχουν μεγάλη αντοχή και αισθητικό αποτέλεσμα. Η λειτουργικότητα της τέντας με βραχίονα συνδυάζει στυλ και άνεση μια και δεν υπάρχουν βάσεις που μας περιορίζουν την οπτική επαφή με το περιβάλλον, ενώ μας προστατεύουν εξ' ολοκλήρου από τον ήλιο. Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε υφάσματα για να επιλέξετε αυτά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
 
Οι τέντες με βραχίονες που σας προτείνουμε συνδυάζουν άριστα ποιότητα, αντοχή και οικονομική κατασκευή. 

 

Εξυπηρετούμε άμεσα το Κρανίδι, το Ναύπλιο, το Άργος και όλη την Αργολίδα καθώς και όπου μας ζητηθεί. 
Καλέστε μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για ΔΩΡΕΑΝ μελέτη.


techno skiasis Γαλανόπουλος - Σύστημα Σκίασης
Ερμιόνη / Αργολίδα
Τηλ: 2754031055 Κιν: 6946686410